Neem contact op

Veiling organiseren

Voorbereidingen van een te organiseren veilig.
Na afspraak komen wij tot bij u zo kunnen wij U een offerte maken en alle inlichtingen geven die U wenst. Belgaveilingen kan op zeer korte termijn veilingen realiseren.

Wij kunnen niets doen zonder opdracht akkoord dit is een onderling contract tot het opdacht geven van de veiling. Na opdracht van U stellen wij een vaste project leider aan die U ten alle tijden kunt aanspreken.

De goederen die aangeboden worden op de veiling worden geinventariseerd en op een lijst samengevoegd en worden op de juiste wijze verkoops klaar gemaakt.

Van ieder kavel (Het kavel wordt geïdentificeerd door het kavelnummer (lotnummer). onderdeel van de veilingcatalogus en kavellijst met een (korte) omschrijving van het kavel) worden foto's genomen voorzien van de juiste beschrijving van het te veilen goed.  Hieronder verstaan we bijvoorbeeld onder andere: merk, type, eventuele afmetingen, gewicht, bouwjaar, defecten, de staat waarin het zich bevind, etc

Als alle kavels zijn gecatalogeerd en alle foto's zijn genomen wordt de veiling lijst samen gesteld. Tegelijkertijd gaan wij over tot het marketing plan om de nodige publiciteit maken. Ons marketings team zal het nodige doen om tot een zo goed mogelijk resultaat te bekomen en dit met de nodige ervaring,  

Belgaveilingen beschikt over de nodige expertise met meer dan 30 jaar ervaring dit is belangrijkrijk voor de verkoops methode die we toepassen voor uw product heeft U vragen of wilt U advies over de verkoop van Uw activa Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Dit gebeurt via o.a via internet, het aankondigen van de veiling onder onze rubriek  "aankomende veilingen" vervolgens maken wij ook publiciteit in de dagbladen en magazines, Een persoonlijke e-mail en nieuwsbrief volgen naar al onze klanten in ons klanten bestand. zo bereikt U potencieele kopers op een doeltreffende manier.

Voorbeeld van een E-mail niewsbrief vind U rechts.

Eens de veiling online staat Staat er ook bij dat er een kijkdag plaats vind, deze staat aangekondigd op de veiling site zodat alle potentiele koper de goederen kunnen bezichtigen. Op de kijkdag zullen medewerkers van belgaveilingen aanwezig zijn om de potentiële klanten te woord te staan.

Eens de veiling online loopt deze gedurende +-10 dagen waarop potentiële kopers kunnen bieden, de eind datum staat bij iedere veiling ( eind datum dat de veiling online sluit)  Als de veiling is gesloten volgt de facturatie die belgaveilingen voor zijn rekening neemt alle kopers ontvangen bericht van de aangekochte kavels en krijgen hiervan een factuur.

Op de afhaaldag zullen belgaveilingen aanwezig zijn om alle verkochte kavels te bedelen voorzien van de lijsten en facturen bestemd voor de klanten zo bent u zeker van de betalingen van de verkochte kavels.

Ondanks dat belgaveilinegen vraagd op voorhand te betalen is het de koper ook toegestaan contant of met de kaart op de ophaaldag te betalen. 

Informatie:

De duur van de veiling duurt gemiddeld 3 weken (na opdracht bevestiging) minstens 1 week voor de aankondiging de looptijd van de online veiling +- 10 dagen en dan binnen de 8 dagen de afhaaldag.

Kavels die niet verkocht zijn kunnen alsnog aangekocht worden op de afhaaldag.

Belgaveilingen ontvangt ook onderhandse verkopen en of biedingen op de totaliteit van de veilingen, belgveilingen brengt U hiervan persoonlijk op de hoogte het is dan vrij om erover te beslissen.

Voorbeeld van een niewsbrief die per e-mail wordt verzonden.

tjrk nieuwsbrieflaatsteuren 8

Online veilingen van www.belgaveilingen.be

Go to top

Copyright 2008 - 2017 Belgaveilingen.be. All rights reserved.All stock photos used on this site are property of belgaveilingen.be.